Susel Cup SM

Tee harrastuksestasi tavoitteellista ja lähde mukaan kisamaailmaan. Lavatanssikilpailut ovat mukava sosiaalinen tapahtuma, joka tarjoaa uusia samanhenkisiä ystäviä, iloista tunnelmaa ja yhdessä oloa sekä mukavaa kisailua eri lavatanssilajeissa.

Susel Cup on jälleen käynnissä. Viitenä viikonloppuna (lauantaisin) käydään yhteensä kolmentoista yleisesti tunnetun tanssilajin Susel Cup SM 2023  -lavatanssikilpailut.
Kilpailtavina lavatanssilajeina mukana ovat suljetun otteen tansseista Foksi, Hitaat, Humppa, Hidas Valssi, Tango ja Valssi sekä avoimen otteen tansseista Bugg, Fusku ja Lava-Jive. Lisäksi latinalaistyylisistä tansseista mukana ovat Bachata, Cha Cha, Rumba-Bolero sekä Salsa.
Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry on alan valtakunnallisena toimijana vahvistanut kaikille kilpailtaville Susel Cup-lajeille SM-arvot. Kisakauden päättää lokakuun lopulla Leppävirralla pidettävä gaalatapahtuma.
LavatanssiTripla on nimitys tapahtumaviikonlopulle, joka alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantaina on tarjolla monenlaista mukavaa ohjelmaa sekä tietysti yhdessä oloa ja uusia tuttavuuksia. Lauantaina pidetään Susel Cup -lavatanssikilpailut ja illalla luonnollisesti orkesteritanssit. Sunnuntaina on tarjolla tanssikursseja, joissa käydään läpi mm. seuraavaksi tulevia kisalajeja.

Vuoden 2023 SM-kilpailut

La 11.03.2023 Tampere (Valssi, Hitaat, Cha Cha) La 22.04.2023 Äänekoski (Tango)
La 10.06.2023 Liperi (Bugg, Humppa ja Salsa)
La 09.09.2023 Vaasa (Foksi, Rumba-Bolero, Lava-Jive)
La 28.10.2023 Leppävirta (Hidas Valssi, Bachata, Fusku)
27.10.-29.10.2023 LavatanssiTriplan Gaalaviikonloppu (Leppävirta)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
http://www.lavatanssikilpailut.fi/
lavatanssitripla@gmail.com